Handig advies om geld te besparen bij het online winkelen



Veel mensen maken zich zorgen over dit soort winkelen. Lees verder om meer te ontdekken over de voordelen van online kopen.


Stel uw informatie en vertrouwen niet op het spel. Verisign en Cybertrust hebben beide beveiligingsborden waarop u moet letten om legitieme retailers te identificeren.


Probeer indien mogelijk geduldig te zijn in plaats van te veel te betalen voor versnelde verzending. Het zal u misschien verbazen hoe snel uw artikelen aankomen met standaard verzendtarieven. Het geld dat u bespaart door een paar versnelde verzending te wachten, is misschien het wachten waard.


Zoek de maattabellen op elke kledingsite die u gebruikt. Een grote uitdaging bij het online shoppen van kleding is dat het moeilijk is om te weten of iets wel of niet past. Dit kan u uiteindelijk veel frustratie besparen.


Kijk rond op veilingen en koop online verkopers voordat u een item koopt op de site van een grote winkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen veel betere prijzen dan traditionele retailers. U kunt echt veel besparen. Vergeet niet om het retourbeleid van de website te controleren. Ze kunnen van plaats tot plaats verschillen.


Registreer u bij een site als u daar winkelt. U kunt er vaak voor kiezen om e-mails te ontvangen die u op de hoogte stellen van verkopen en deals vóór niet-geregistreerde leden.


Bekijk alle details grondig om er zeker van te zijn dat u weet wat u wilt.


Controleer online op couponcodes voordat u iets koopt. Retail Me Not en soortgelijke sites bieden databases met beschikbare codes. Als u problemen ondervindt bij het vinden van een kortingsbon die u kunt gebruiken, overweeg dan om op internet naar een kortingscode te zoeken. Mogelijk vindt u de code die u kunt gebruiken.


Veel dealwebsites bieden een aantal grote kortingen.


Probeer het alleen van online verkopers die in uw eigen land zijn gevestigd. Staats- en federale consumentenbeschermingswetten zijn van toepassing wanneer u bij deze retailers winkelt. Op internationale sites krijg je niet dezelfde bescherming.


U gebruikt waarschijnlijk hetzelfde wachtwoord op al uw winkelwebsites. Bewaar al uw wachtwoorden in een beveiligd document.


Als het artikel dat u online koopt duur is, is het beter om wat meer te betalen voor verzending via een betrouwbare koerier zoals UPS. Het is de moeite waard om een ​​of twee dagen verzending en verzekerd te betalen.


Gebruik online rekenmachines als u de voordelen van een bepaalde deal wilt verifiëren. Dit geldt met name voor grote aankopen waarvoor financiering nodig is. Gebruik alle cijfers om er zeker van te zijn dat u het juiste doet. Je weet nooit wat je ontdekt.


U moet een product kunnen retourneren als het niet goed voor u is. Je zit gewoon vast als je het koopt zonder dat er retouren beschikbaar zijn.


Zorg ervoor dat de adresbalk voordat u uw gevoelige persoonlijke informatie geeft. De "s" verwijst naar veilige versleuteling.


Bezoek onze online shop: kinderkleding goedkoop


Zorg ervoor dat u weet wat het retourbeleid van de online winkel is voordat u besluit iets bij hen te kopen. U hoeft niet te begrijpen wat er bij het verkeerde item betrokken is of dat u er niet tevreden mee bent.


Controleer altijd of de winkel waar u zich bevindt zich bij een vertrouwde winkel bevindt. Dit is vooral belangrijk omdat u ze persoonlijke informatie geeft. Als ze niet worden vertrouwd, is het mogelijk dat uw identiteit kwetsbaar is. Dit kan u veel geld en tijd kosten.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het verkopen van uw persoonlijke gegevens toe. U kunt altijd gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo om specifiek te gebruiken voor uw online aankopen.


Als de mogelijkheid van online identiteitsdiefstal u ervan weerhoudt online te winkelen, bent u in goed gezelschap. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de beveiliging, begin dan met winkelen bij bekende bedrijven die u al vertrouwt.


Misschien wilt u een voorkeursklant worden bij uw favoriete online winkel. U kunt vaak speciale kortingen en goedkopere verzendopties krijgen. Mogelijk moet u uw e-mailadres registreren, dus gebruik een e-mailadres dat alleen voor online winkelen is bedoeld.


Vraag uw vrienden naar de plaatsen waar ze graag online gaan winkelen. Je vrienden kunnen je uitstekende suggesties geven die je zonder hun aanbevelingen niet zou hebben gevonden.


Wees altijd bereid om uit een transactie te komen voordat deze definitief is. Raak niet te opgewonden tijdens het online winkelen tot de opwinding iets te vinden dat u mist, waarschuwingen dat de winkelier niet legitiem is. Lees alle kleine lettertjes om uzelf tegen fraude te beschermen.


Doe uw vergelijkingsshoppen altijd online. Er zijn veel winkelsites zoals Shopzilla.com en PriceGrabber.com waar u kunt vergelijken en artikelen direct kunt vergelijken om de allerbeste prijzen te krijgen.


We hopen dat dit artikel je angsten tot rust heeft gebracht. Hopelijk heb je nu een beter idee van wat online winkelen echt inhoudt. Maak gebruik van alle kennis die hier wordt geboden, zodat u geniet van een betere ervaring. Het is niet moeilijk om de online wereld stormenderhand te veroveren.

Comments