Krijg de beste deals online met deze tips



Als u veel wilt, kunt u op zoek gaan naar kortingsbonnen, kortingsbonnen en uitverkoop. De beste gok is om deze dingen online te zoeken. Door uw artikelen online te kopen, kunt u meer geld besparen dan wanneer u via enig ander verkoopkanaal koopt. De volgende informatie laat zien hoe.


Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van elke online handelaar die u wilt betuttelen. Dit zal u vertellen welke informatie het bedrijf verzamelt, de manieren waarop ze deze beschermen en waarmee u akkoord gaat als u iets bij hen koopt. Als u ergens niet zeker van bent, verlaat dan de site en ga ergens anders winkelen. Koop niets in die winkel als u zich nog steeds niet op uw gemak voelt.


Gebruik verzamelsites voor online winkelen om u te helpen snel te vinden wat u zoekt.


Registreer u bij elke winkel waar u regelmatig winkelt. U kunt uw account zo instellen dat u e-mails over hun deals ontvangt voordat niet-geregistreerde leden.


Lees de productbeschrijving zorgvuldig door voor elk artikel dat u overweegt aan te schaffen. Houd er rekening mee dat de productfoto mogelijk niet precies weergeeft wat u koopt.


Als u veel online aankopen doet, overweeg dan om u aan te melden voor een service die u gratis verzending van specifieke winkels biedt. Test een aantal van deze services om te bepalen welke de beste optie voor u is.


Houd er rekening mee dat opgeknapte producten hetzelfde kunnen zijn als opgeknapte producten. U kunt geweldige aanbiedingen vinden voor overtollige of opgeknapte goederen.


Veel online verkopers gebruiken tracking cookies om het gedrag van gebruikers te achterhalen. Deze cookies identificeren uw surfgedrag en slaan persoonlijke informatie op. Lees het privacybeleid voordat u een aankoop doet, zodat u weet hoe u met uw gegevens werkt.


Probeer alleen een winkel te kopen bij een bedrijf dat in de VS is gevestigd als u daar ook woont. Als u bij deze winkels winkelt, kunt u zich beroepen op de nationale en federale consumentenwetten. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


U wilt het probleemloos kunnen retourneren. Je loopt vast als je het koopt zonder dat er retouren beschikbaar zijn.


Zorg ervoor dat de adresbalk HTTPS leest voordat u uw betaling of persoonlijke informatie geeft. De "s" verwijst naar veilige versleuteling.


Als u online schoenen of kleding gaat kopen, sorteer uw opties dan op maat voordat u door de selecties bladert. Het is een vreselijk gevoel wanneer je liefhebt dat niet in jouw maat wordt aangeboden. U kunt uw kansen op teleurstelling verkleinen door die items niet vanaf het begin te zien.


Houd uw uitgaven bij. Hoewel dit gek klinkt, verzuimen veel mensen dit te doen.


Leer al het mogelijke over online veilingsites. Deze sites bieden meestal producten tegen een goede prijs. Deze sites bieden meestal beide standaard verzendmethoden.


Bezoek onze online shop: vesten jongens online


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt altijd gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo om te gebruiken voor online winkelen.


Koop niets van een site dat er vreemd uitziet. Geef geen enkele handelaar de site is veilig.


Er zijn veel online winkelsites voor retailers met fysieke winkels die gratis verzending aanbieden bij verzending naar de winkels. Als een online winkel een fysieke locatie bij jou in de buurt heeft, kijk dan of ze een gratis site voor verzending aanbieden. Als u uw aankopen in de winkel afhaalt, kunt u veel geld besparen ten opzichte van thuisbezorging.


Als u erover nadenkt om online aankopen te doen, maar denkt dat uw identiteit wordt gestolen, bent u in goed gezelschap. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de beveiliging, begin dan met winkelen bij bekende bedrijven die u al vertrouwt.


Koop alles tegelijk om online geld te besparen. Als u bijvoorbeeld meer dan $ 25 in één keer op Amazon uitgeeft, hoeft u meestal geen verzendkosten te betalen als uw totaal hoger is dan $ 25. Veel winkeliers wijzen verzendkosten vaak af als u een bepaald bedrag bestelt.


Probeer zo vroeg mogelijk te kopen om verzendkosten te besparen. Als u dat cadeau bijvoorbeeld ruim van tevoren koopt, kunt u door uw aankoop meerdere weken van tevoren te doen profiteren van langzamere en lagere verzendkosten. U kiest niet voor een versnelde service.


Sta altijd klaar om terug te trekken uit een online transactie. Laat de opwinding van het vinden van iets dat u mist, geen waarschuwingen geven die wijzen op een onwettig bedrijf. Lees alle kleine lettertjes om uzelf tegen fraude te beschermen.


Vergelijk altijd prijzen voordat u iets online koopt. Er zijn veel verschillende winkelsites zoals Shopzilla.com en PriceGrabber.com waar u kunt vergelijken. U kunt ook producten vergelijken om de allerbeste prijzen te vinden.


Nu u deze handige tips heeft gelezen, kunt u beginnen met geld besparen en online winkelen. Dit zal u echt helpen kosten te besparen als het gaat om winkeluitgaven. Ook kunt u nu uw boodschappen doen vanuit het comfort van uw huis. Er is niets beters dan online winkelen!

Comments