Meer informatie over veilig blijven wanneer u online winkelt



U kunt voor veel dingen online winkelen, van eten tot apparaten en meer. Om het meeste uit uw winkelavontuur te halen, moet u de tijd nemen om het te onderzoeken. De tips in dit artikel bieden veel tips met betrekking tot winkeltips.


Neem de tijd om door verschillende online winkels te bladeren om hun producten te vergelijken. Kies er een met de juiste functies en die redelijk geprijsd is. Controleer uw favoriete sites regelmatig, zodat u regelmatig vertrouwt; u zult vaak nieuwe producten of speciale spaaraanbiedingen tegenkomen.


Bekijk klantrecensies voor een winkel die u overweegt. Dit geeft u over het algemeen wat u verwacht te ontvangen. Als u meerdere slechte recensies voor een winkel opmerkt, wilt u misschien ergens anders winkelen.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers zoeken vaak naar onbeveiligde draadloze verbindingen om de informatie van anderen te stelen.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. Het zal u misschien verbazen hoe snel uw artikelen aankomen met standaard verzending. Het geld dat u bespaart door een paar dagen te wachten, kan u later nog veel meer opleveren.


Controleer de URL van een website voordat u creditcardgegevens invoert. Als het begint met "https", betekent dit dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als het dit niet heeft, loopt u het risico op fraude.


Kijk rond op veilingsites en op veilingsites voordat u iets koopt bij een grote winkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen veel betere prijzen dan traditionele retailers. Je kunt echt veel geld besparen met heel weinig minpunten. Let goed op het retourbeleid. Ze kunnen van plaats tot plaats verschillen.


Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u precies bestelt wat u krijgt.


Zoek naar online verkopers die livechat aanbieden. Deze live-opties kunnen u meestal helpen om snel antwoord te krijgen op vragen zonder te hoeven wachten op een e-mail en telefoontjes. Mogelijk kunt u ook om gratis verzending of kortingen vragen. Sommige winkeliers zullen u graag verplichten als u op dezelfde dag bestelt.


Feestdagen kunnen groot zijn voor verkopen en deals, zelfs online. Sommige online verkopers bieden ook grote kortingen en / of gratis verzending.


Veel websites treden ook op als tussenpersoon als er een geschil is dat moet worden opgelost. Anderen zijn slechts gastheren van ontmoetingen met verkopers en kopers en ze bieden geen hulp en willen helemaal dat u met geschillen omgaat.


Froogle is een website die u kunt gebruiken om te vergelijken. Dit is handig voor het vinden en vergelijken van deals wanneer u kunt zien hoeveel het op verschillende sites kost. Houd er echter rekening mee dat dit soort websites alleen sites van leden omvat. Blijf zoeken als u niet tevreden bent met de prijzen die u ziet.


Bezoek onze online shop: kinderkleding-te koop


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt. Zorg ervoor dat u alleen op beveiligde sites winkelt. Zoek naar een hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U kunt dit normaal gesproken vinden in de buurt van de adresbalk in de rechterbovenhoek van de URL-balk.


Gebruik nooit uw zakelijke of persoonlijke e-mail tijdens het afrekenen. Het kan zijn dat deze e-mailaccounts in de loop van de tijd met tonnen spam worden gevuld. Dit is een goede manier om uw bonnetjes op één locatie te bewaren in plaats van nog meer e-mails te moeten ontvangen in een reeds gevulde mailbox.


Promotiecodes zijn altijd handig wanneer u probeert te sparen tijdens het online winkelen. Veel online sites bieden zaken als gratis verzending, gratis besparingen en gratis verzending wanneer u zich aanmeldt voor hun nieuwsbrief. U kunt tonnen geld besparen door de beste prijzen te onderzoeken voordat u koopt.


Als u online schoenen of kleding probeert te kopen, weet dan welke maat u nodig heeft voordat u gaat winkelen. Het is een vreselijk gevoel wanneer je liefhebt dat niet in jouw maat wordt aangeboden. U kunt uw kansen op teleurstelling verkleinen door die items niet vanaf het begin te zien.


Veel online retailers met fysieke winkels bieden gratis verzending naar hun winkel. Als een winkelier een verkooppunt bij jou in de buurt heeft, kijk dan of er gratis verzending naar die winkel is. U kunt vaak een ton op verzendkosten besparen door uw goederen in de winkel op te halen in plaats van te wachten tot ze bij u thuis worden afgeleverd.


Nu weet u dat online winkelen u kan helpen om tegen een lagere prijs te krijgen wat u zoekt. Houd deze tips in gedachten terwijl u op internet op zoek bent naar koopjes. Ontdek alles wat online winkelen te bieden heeft wanneer u gebruikmaakt van wat u vandaag heeft geleerd.

Comments