Moet u iets kopen? Probeer het online te krijgen!



Online winkelen heeft zowel voor- als nadelen. Als u meer voor- dan nadelen wilt hebben, moet u leren hoe u geld kunt besparen door online te winkelen. De volgende informatie geeft u tips om online winkelen efficiënter te maken.


Neem de tijd om door verschillende online winkels te bladeren om hun producten te vergelijken. Kies er een met de juiste functies die u wilt voor een geweldige prijs. Bezoek uw favoriete sites regelmatig, zodat u geen nieuwe producten mist die regelmatig beschikbaar zijn.


Geef nooit iemand uw socialezekerheidsgegevens als u online winkelt. Geen enkele website zou die informatie nodig hebben wanneer u aankopen doet. Ga snel van de site af en zoek naar deze dingen.


Veel winkels bieden op dat moment waardevolle kortingen voor nieuwsbrieven. Ze zullen goede deals blijven geven aan mensen die geïnteresseerd zijn in hun merk, zodat de besparingen zich echt kunnen opstapelen.


Veel online winkels bieden couponcodes aan om u te helpen bij het gebruik van een "couponcode". Ze kunnen gratis verzending aanbieden of een paar minuten zoeken.


Geef geen informatie aan sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Controleer de URL voordat u uw creditcardnummer invoert in een webformulier. Als de "https" daar staat, betekent dit dat uw informatie veilig wordt versleuteld. Als dit niet het geval is, kan uw informatie worden gestolen.


Gebruik verzamelsites voor online winkelen om u te helpen snel te vinden wat u zoekt.


Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u weet wat u krijgt.


Als u vaak online winkelt, moet u overwegen om u te registreren voor services die vanaf bepaalde plaatsen gratis verzending bieden. Test verschillende services om te bepalen welke het beste is voor uw situatie.


Zoek naar couponcode voordat u een online aankoop doet. Er zijn veel sites die couponcodecatalogi verzamelen die u kunt doorlopen. Als u geen code kunt vinden voor de site die u wilt gebruiken, zoek dan zelf verder op internet. U kunt een kortingsbon vinden.


Froogle is een website met prijsvergelijkingen. Op deze manier kunt u het item dat u wilt kopen invoegen en kunt u zien hoeveel tijd u zelf aan het zoeken moet besteden. Houd er echter rekening mee dat dit soort websites alleen sites van leden omvat. Ze zijn een plek om te beginnen, maar als u geen resultaten krijgt, kunt u nog steeds ergens anders zoeken.


Bezoek onze online shop: hippe meiden


Neem uw wachtwoorden die u heeft ingesteld serieus. Vermijd eenvoudige of gemakkelijk te raden zinnen. Maak het niemand zo gemakkelijk om hiervan te profiteren. Gebruik altijd verschillende wachtwoorden met zoveel mogelijk verschillende letters, cijfers en symbolen.


Controleer of er een mobiele applicatie is voor de winkels en winkels die u het leukst vindt. Dit kan u op verschillende manieren van pas komen. U kunt door producten bladeren en meer te weten komen over actuele deals als u wacht in de wachtkamer van uw arts of terwijl u uw auto laat repareren.


Er zijn veel sites met dagelijkse deals die grote kortingen bieden op items die u misschien wilt hebben.


Probeer alleen te winkelen bij een bedrijf dat in de VS is gevestigd als u daar ook woont. Winkelen bij online winkels in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de consumentenwetten worden beschermd als er iets misgaat. Je krijgt de VS niet


Gebruik rekenmachines online om te zien of u echt een bepaalde deal krijgt. Dit geldt echt voor grotere ticketitems waarbij elke vorm van financiering betrokken is. Crunch alle cijfers om er zeker van te zijn dat u echt de best mogelijke deal doet. Wat je ontdekt, zal je misschien verbazen.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt en zorg ervoor dat elke site waar u alleen winkelt, beveiligd is. Zoek naar een klein hangslotpictogram in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U kunt dit meestal vinden in de adresbalk in de rechterbovenhoek van de URL-balk.


Zorg ervoor dat de adresbalk "https" zegt voordat u uw kaartgegevens opgeeft. De "s" staat voor Security.


Bekijk prikborden om koopjes te vinden. U kunt tips delen met andere online shoppers die op zoek zijn naar geweldige aanbiedingen en nieuwe producten. U wordt mogelijk gewaarschuwd voor een deal die u anders niet zou hebben geweten.


Zorg ervoor dat u het restitutie- en retourbeleid begrijpt voordat u koopt. U hoeft niet te begrijpen wat er bij het verkeerde item betrokken is of dat u er niet tevreden mee bent.


Als u erover nadenkt om online aankopen te doen, maar denkt dat uw identiteit wordt gestolen, heeft u genoeg gezelschap. Als je het nog steeds niet zeker weet, blijf dan winkelen bij populaire bedrijven die een goede reputatie hebben opgebouwd.


Nu je hebt geleerd wat je moet doen, begin ermee. U hoeft alleen deze eenvoudige tips toe te passen om te verminderen hoeveel u aan aankopen uitgeeft. Door slim gebruik te maken van uw spaargeld kunt u uw leven enorm verbeteren.

Comments