Online winkelen: veilige en slimme keuzes maken



Online winkelen kan zowel goed als nadelen zijn. Als u uw kaarten goed speelt, moet u leren hoe u geld kunt besparen door online te winkelen. Dit stuk is bedoeld om u het belangrijkste materiaal te voorzien van informatie over hoe u het goed kunt doen.


Zoek altijd een couponcode wanneer u een online aankoop doet. Veel online winkels bieden kortingen voor verschillende dingen en deze vereisen slechts een paar minuten zoeken. Dit is een beetje geld besparen terwijl u online winkelt.


Lees de voorwaarden en het privacybeleid voordat u een aankoop doet. Dit zal u vertellen welke informatie het bedrijf verzamelt, de manieren waarop ze deze beschermen en waarmee u akkoord gaat als u iets bij hen koopt. Als u het niet eens bent met iets in dit beleid, moet u contact opnemen met de handelaar of de aankoop staken. Koop niet bij hen als u het er niet mee eens bent.


Neem de tijd om door meerdere online winkels te bladeren om hun producten te vergelijken. Kies er een die alle belangrijke functies heeft en redelijk geprijsd is. Bekijk je favoriete online retailers, want ze hebben nieuwe items die ze te koop hebben.


Veel winkels bieden op dat moment waardevolle kortingen voor nieuwsbrieven. Ze zullen ook toekomstige deals bieden als u veel interesse in hun winkel toont, zodat de besparingen zich echt kunnen opstapelen.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. U zult wellicht aangenaam verrast zijn door de snelheid waarmee uw artikelen bij standaard verzending aankomen. Het geld dat u bespaart door een paar dagen te wachten, kan u later nog veel meer opleveren.


Controleer de URL van een website voordat u creditcardgegevens invoert. Als het begint met "https", is het oké om door te gaan, aangezien dit betekent dat de website beschermd is en dat het veilig is om informatie in te dienen. Als dit niet het geval is, loopt u het risico op fraude.


Gebruik verzamelsites voor online winkelen om u te helpen snel te vinden wat u zoekt.


Registreer u bij een site als u regelmatig winkelt. Mogelijk ontvangt u e-mails over speciale aanbiedingen voorafgaand aan het grote publiek.


Bezoek onze online shop: jongens overhemd


Betaal nooit de volledige prijs bij een online winkel! Winkeliers hebben soms een vast schema voor wanneer artikelen in de uitverkoop zijn. Door te wachten tot een uitverkoop is, kunt u tot 50% korting op de volledige prijs besparen. Geduld kan u veel geld besparen.


Veel websites treden op als tussenpersoon bij het oplossen van geschillen. Anderen helpen niet en willen dat u er zelf mee omgaat.


Bekijk coupon- en dealsites zoals Coupons.com voordat u online winkelt. U moet onthouden dat u de kortingsite gebruikt wanneer u uitcheckt of wanneer u de deal ontvangt.


Maak een bladwijzer van de retailers waar u graag iets koopt. Deze zijn bedoeld voor de sites die u regelmatig gebruikt. Voeg alle promo's, kortingsbonnen of promosites toe die u gebruikt tijdens het winkelen. Dit helpt u om snel door winkeliers en dealsites te klikken om snel de beste prijs te vinden.


Probeer een paar verschillende winkelsites. U kunt een schat aan sites vinden die gespecialiseerd zijn in verschillende producten. U kunt vervolgens op die sites zoeken om het item te vinden dat u zoekt. Ze geven de hoogst mogelijke prijs. In veel gevallen ontvangt u mogelijk gratis verzending voor het product.


Froogle is een website die u kunt gebruiken om te vergelijken, op deze manier kunt u het item dat u wilt krijgen invoegen en deals vergelijken wanneer u niet veel heeft dat het op verschillende sites kost. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Als ze niet de gewenste resultaten opleveren, kijk dan ergens anders.


Veel winkeliers bieden ook kortingen, zoek online om te zien of er kortingen beschikbaar zijn. Zelfs alleen kortingen voor gratis verzending kunnen oplopen als u een pakket dingen koopt.


Probeer alleen te kopen bij online verkopers in de VS als u daar ook woont. Staats- en federale voorschriften hebben betrekking op uw transacties met dit soort handelaren. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


U moet weten wat er nodig is om een ​​product te retourneren als het niet past of als er iets mis mee is. U zit gewoon vast aan een artikel als u een artikel koopt dat niet kan worden geretourneerd.


Begrijp duidelijk het retourbeleid, zodat u uw geld kunt terugkrijgen als u niet tevreden bent. Je wilt geen aankoop doen, dan moet je vechten om vast te zitten aan iets dat je haat maar niet kunt terugsturen.


Gewapend met deze kennis kunt u eropuit trekken en van koopjes genieten. Houd deze tips in gedachten om u te helpen slimmer te winkelen. Zodra u zich realiseert hoeveel u kunt besparen, zult u blij zijn dat u dit leest.

Comments