Onze tips en trucs maken online winkelen als een droom



Wilt u leren hoe u online kunt winkelen? Veel mensen zijn nieuw op dit groeiende gebied. Lees meer over hoe u online winkelen kunt laten werken voor wat u moet weten.


Let goed op om te zien of er online verkopen zijn die midden in de week kunnen beginnen. U kunt vaak uitzonderlijke koopjes tijdens de doordeweekse dagen vinden door gewoon een beetje online onderzoek te doen.


Veel sites geven u korting als u een kortingsboncode heeft. Ze kunnen voor gratis verzending zijn of percentages korting door deze codes in te voeren waarvoor slechts een bepaald percentage korting vereist is.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Probeer indien mogelijk geduldig te zijn in plaats van te veel te betalen voor versnelde verzending. Het zal je misschien verbazen hoe snel je bestelling aankomt, alleen al met de standaard verzendtarieven. Het geld dat u bespaart door een paar versnelde verzending te wachten, is misschien het wachten waard.


Gebruik de maattabellen die worden weergegeven op de websites van online winkels. Een groot probleem bij het kopen van kleding omdat het moeilijk is om te weten of dingen zullen passen. Dit zal je uiteindelijk veel frustratie opleveren.


Kijk naar veilingsites en koop online verkopers voordat u iets koopt bij een grote kassawinkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen betere deals dan traditionele retailers. U kunt veel besparen. Let goed op het retourbeleid door te nemen. Ze kunnen van winkel tot winkelier verschillen.


Registreer u bij een site als u regelmatig winkelt. U kunt uw account zo instellen dat u e-mailaanbiedingen ontvangt voor niet-geregistreerde leden.


Kijk zorgvuldig naar de productpagina waarop uw artikel zich bevindt. Onthoud dat online productfoto's mogelijk niet precies weergeven wat u ontvangt.


Als u veel online aankopen doet, overweeg dan om u op bepaalde sites te registreren voor services die u gratis verzending geven. Test een aantal van deze services om te bepalen welke het beste voor u is.


Dit pictogram betekent dat de winkelier er alles aan heeft gedaan om uw gegevens veilig te houden.


Neem alle wachtwoorden die u hebt ingesteld, gebruik geen eenvoudige woorden of die eenvoudige woorden bevatten. Maak het werk van een oplichter niet gemakkelijker door uw wachtwoorden gemakkelijk te maken voor oplichters om van u te profiteren. Gebruik willekeurige wachtwoorden met letters, cijfers of symbolen.


Controleer of er mobiele apps zijn voor de winkels die u het leukst vindt. Dit is handig voor verschillende manieren. U kunt door producten bladeren en meer te weten komen over actuele deals als u wacht in de wachtkamer van uw arts of terwijl u uw auto laat repareren.


Er zijn veel sites met dagelijkse deals die grote kortingen bieden op items die u misschien wilt hebben.


Het einde van het seizoen is een van de beste tijden om tijd vrij te maken voor online shopping deals. Net als in winkels willen online verkopers ook aan het einde van het seizoen merchandise dumpen om nieuwe items binnen te krijgen.


Zorg ervoor dat u uw creditcardgegevens beveiligt. Gebruik altijd beveiligde sites. Zoek naar een hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit in de buurt van de adresbalk in de rechterbovenhoek van de URL-balk van uw webbrowser.


Bezoek onze online shop: onesie voor jongens


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de online winkel begrijpt voordat u besluit iets bij hen te kopen. U moet iets kopen en moeite hebben met het krijgen van een terugbetaling als dit het retourproces is voordat u een artikel koopt.


Geef geen zakelijk of persoonlijk e-mailadres op wanneer u een online aankoop doet. Als u dat doet, wordt u gevuld met spam. Hierdoor kun je al je inbox netjes houden en kun je nog steeds berichten ontvangen over wat je hebt gekocht.


Geef uw SSN bij het winkelen op de website geen toegang tot burgerservicenummers. Wees op uw hoede voor sites die om persoonlijke informatie vragen om een ​​aankoop te doen. Uw SS-nummer is nooit een vereiste voor enige vorm van online aankoop. U kunt het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal door deze informatie te verstrekken.


Controleer de bank- of creditcardafschriften kort na het online kopen. Zorg ervoor dat uw kosten precies zijn wat u dacht te hebben uitgegeven. Als u extra kosten op uw factuur ziet die u niet had verwacht, bel dan de klantenservice van de winkel. U dient ook contact op te nemen met uw bank om de kosten te annuleren.


Als u online schoenen of kleding probeert te kopen, weet dan welke maat u nodig heeft voordat u gaat winkelen. Het is een slecht gevoel wanneer je houdt van dat niet in jouw maat wordt aangeboden. Je kunt je kansen op teleurstelling verkleinen door die items te selecteren die niet voor jou beschikbaar zijn.


Inmiddels ben je waarschijnlijk enthousiast over alles wat online winkelen te bieden heeft. Online winkelen verandert altijd, en nu kunt u die veranderingen beter begrijpen. Met al deze tips ben je klaar om echt een slimme online shopper te worden. Het is geen kwantumfysica, maar het vereist inzicht in de kant van de consument bij online winkelen.

Comments