Onze tips en trucs voor online winkelen zijn tops



Weet jij hoe je geld kunt besparen met online winkelen? Heb je de tijd die nodig is om kortingsbonnen te knippen en te speuren naar verkopen? Je hoeft alleen dit artikel te lezen en ernaar te handelen.


Lees de voorwaarden en het privacybeleid voordat u een aankoop doet. Hierin wordt uitgelegd welke informatie door hen is verzameld, op welke manier ze deze beschermen en welke regels u moet volgen als u daar winkelt. Als u ergens niet zeker van bent of het er niet mee eens bent, overleg dan eerst met de handelaar. Koop geen dingen bij hen als u het helemaal niet eens bent met het beleid.


Zorg ervoor dat uw antivirussoftware up-to-date is voordat u begint met online winkelen. Online winkelen kan een toevluchtsoord zijn voor oplichters. Er zijn mensen die daar winkels opzetten om uw computer te beschadigen. Tref redelijke voorzorgsmaatregelen voordat u een online locatie bezoekt, zelfs als deze gerenommeerd lijkt.


Grote winkelsites zijn vaak het doelwit van hackers en andere mensen die uw informatie willen achterhalen of toegang willen krijgen tot uw accounts.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Probeer indien mogelijk geduldig te zijn in plaats van te veel te betalen voor versnelde verzending. U zult misschien aangenaam verrast zijn hoe snel uw bestelling aankomt, alleen al met standaard verzending. Het geld dat u bespaart door een paar dagen te wachten, kan u later meer opleveren.


Gebruik zoeksites van online winkels om uw zoekopdracht te verfijnen.


Betaal nooit de volledige prijs wanneer u online winkelt; winkeliers hebben soms een vast schema voor wanneer specifieke items te koop worden aangeboden. Door te wachten tot een uitverkoop is, kunt u tussen de 10 en 50 procent besparen op de verkoopprijs. Geduld kan u een hoop geld besparen.


U moet begrijpen dat refurbished producten hetzelfde kunnen zijn als refurbished. U kunt uitstekende deals krijgen voor overtollige en / of opgeknapte artikelen.


Probeer verschillende online winkelsites uit. U kunt een schat aan sites vinden die aan alle behoeften voldoen. U kunt vervolgens uw zoekopdracht erop richten om te vinden wat u zoekt. Ze zullen het u aanbieden tegen de best mogelijke prijs en bovendien krijgt u mogelijk gratis verzending bij uw aankoop.


Probeer alleen te kopen bij een bedrijf dat in uw eigen land is gevestigd. Winkelen bij online winkels in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de consumentenbeschermingswetten gelden als er iets misgaat. Je krijgt de VS niet


Verstrek geen zakelijke of persoonlijke e-mail als u een online aankoop doet. U zult na verloop van tijd met spam eindigen. Je inbox wordt opgeruimd terwijl je geen spannend promotiemateriaal mist.


Geef uw burgerservicenummer niet op als u online winkelt. Pas op voor sites die deze informatie voor u nodig hebben om te kopen. Uw SS-nummer is nooit een vereiste voor enige vorm van online aankoop. Mits het kan de deur openen naar uw identiteitsdiefstal.


Bezoek onze online shop: zwembroek jongens


Controleer uw bankafschriften altijd kort nadat u iets online hebt gekocht. Zorg ervoor dat het bedrag dat in rekening is gebracht, is wat het zou moeten zijn. Als op uw afschrift een hoger bedrag staat dat u niet had verwacht, neem dan onmiddellijk contact op met de winkelier. U kunt ook contact opnemen met uw bank om de kosten te annuleren.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt een gratis e-mailaccount krijgen om specifiek te gebruiken voor uw online aankopen.


Als u erover nadenkt om online aankopen te doen, maar denkt dat uw identiteit wordt gestolen, bent u in goed gezelschap. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de beveiliging, begin dan met winkelen bij bekende bedrijven die u al vertrouwt.


Probeer zo vroeg mogelijk iets aan te schaffen dat u nodig heeft om op verzendkosten te kunnen besparen. Hoe meer u er bij uw aankopen over nagedacht heeft, hoe beter u in staat zult zijn om goedkope verzendopties te gebruiken. U kunt geld besparen door niet voor een versnelde service te kiezen.


Maak een verlanglijstje met items die u onderweg wilt kopen. U kunt het doen van een aankoop uitstellen totdat u verschillende dingen op uw lijst heeft staan, geld besparen met verzendkosten en wachten om te zien of de prijzen in de komende weken dalen.


Vraag vrienden naar de plaatsen waar ze hun geld graag online uitgeven. Je vrienden kunnen je helpen met uitstekende suggesties die je niet zou hebben gevonden zonder hun aanbevelingen.


Als je bereid bent wat onderzoekstijd, grote ticketitems of auto's te besteden, moet je voldoende tijd besteden aan online onderzoek. U kunt uiteindelijk duizenden dollars besparen door een beetje tijd te investeren in het vergelijken van items en te proberen verkopen te lokaliseren. Veel online retailers zullen matchen om u te laten zien wat ze zijn.


Nadat u het bovenstaande artikel hebt gelezen, moet u het nu gebruiken. Door gebruik te maken van het advies in dit artikel, kunt u vandaag al beginnen met het besparen van tijd en geld. Als u de richtlijnen nauwkeurig volgt, bespaart u veel geld en bent u erg trots op uzelf.

Comments