Tips en trucs voor online winkelen voor beginners



Een van de grootste gemakken van het world wide web is dat u online kunt winkelen. Hoewel het eenvoudig is om te doen, moet u er zeker van zijn dat u eerst weet wat erin gaat. Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u online winkelt.


Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid voordat u een aankoop doet, zodat u kunt zien welke informatie het bedrijf verzamelt, op welke manieren ze deze beschermen en waarmee u akkoord gaat als u iets bij hen koopt. Als er iets in staat waar u het niet mee eens bent, praat dan eerst met de handelaar. Koop niets als u het niet eens bent met hun beleid.


Let goed op of er op woensdag of later online verkopen beginnen. Je kunt vaak goede koopjes vinden tijdens de doordeweekse dagen met slechts een beetje online onderzoek.


Stel uw informatie en vertrouwen niet op het spel. Verisign en Cybertrust hebben beide beveiligingsborden waarop u moet letten om legitieme retailers te identificeren.


Bekijk de URL voordat u creditcardgegevens invoert. Als het begint met "https", betekent dit dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als dit niet het geval is, is het mogelijk dat uw informatie gemakkelijk kan worden geraadpleegd en gestolen door een derde partij.


Bekijk veilingen en kortingen voordat u iets koopt bij een grote winkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen betere deals dan traditionele retailers. Je kunt echt veel besparen zonder veel op te geven. Let goed op het retourbeleid dat van kracht is. Ze kunnen van plaats tot plaats verschillen.


Registreer u bij een online bedrijf waar u regelmatig winkelt. Het is mogelijk dat u vóór niet-geregistreerde leden op de hoogte wordt gebracht van verkopen.


Lees de productbeschrijving zorgvuldig door voor elk artikel dat u overweegt aan te schaffen. Houd er rekening mee dat de productfoto mogelijk niet exact overeenkomt met het artikel.


Bepaalde feestdagen zorgen ervoor dat sites veel verkopen in reguliere winkels, dus kijk welke retailers dit doen. Sommige sites geven niet alleen korting, maar bieden ook gratis verzending op feestdagen.


Dit hangslot geeft aan dat de site kan worden vertrouwd omdat ze de moeite hebben genomen om uw persoonlijke gegevens te versleutelen.


Veel websites treden op als tussenpersoon bij het oplossen van geschillen. Anderen hosten gewoon de transactie en helpen helemaal niet bij geschillen.


Controleer online op couponcodes voordat u een aankoop doet. Retail Me Not en andere sites bieden databases met sites. Als je geen goede kortingscode voor een site kunt vinden, zoek dan gewoon naar de website waar je iets van wilt kopen en voeg er "couponcode" achter toe. Misschien vind je wel een goede deal.


Veel webwinkels gebruiken cookies om gebruikersgedrag bij te houden. Deze cookies identificeren uw online surfgedrag en kunnen worden gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan. Lees het privacybeleid dat de winkelier heeft opgesteld door om te zien of u hem of haar geeft, dat uw gegevens worden gebruikt.


Bezoek onze online shop: merkkleding jongens


Veel websites bieden kortingen; Controleer daarom de dealpagina's voordat u koopt. Zelfs kortingen voor gratis verzending kunnen oplopen als u een paar momenten van uw tijd koopt.


Als het artikel dat u koopt duur is, probeer dan te betalen voor de best mogelijke verzending, zodat een betrouwbare koerier het kan afhandelen. Misschien wilt u het pakket zelfs verzekeren.


U moet een product kunnen retourneren als het niet goed voor u is. Je zit gewoon vast aan een artikel als je het koopt zonder dat er retouren beschikbaar zijn.


Zorg ervoor dat u weet wat het retourbeleid van de winkel is voordat u besluit iets bij hen te kopen. U wilt niet vastlopen met een ongewenst item en niet de mogelijkheid hebben om een ​​terugbetaling te krijgen.


Wees voorzichtig met belastingplicht wanneer u online winkelt.


Geef een online winkel nooit uw zakelijke of persoonlijke e-mailadres wanneer u online een aankoop doet, want na verloop van tijd zult u met spam worden gevuld. Op deze manier houdt u uw normale e-mailbox overzichtelijk en krijgt u toch die belangrijke e-mails over uw aankopen.


Houd uw uitgaven bij. Dit klinkt eenvoudig, aangezien u toegang heeft tot uw eigen bankgegevens, maar velen slagen er niet in.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt altijd gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo die u specifiek alleen voor online winkelen kunt gebruiken.


Er zijn veel online winkelsites van retailers met fysieke winkels die u gratis verzending aanbieden bij verzending naar de winkels. Als uw regio een winkel van een outfit ook online heeft, kijk dan of ze een site aanbieden voor gratis verzending. Als u uw aankopen in de winkel afhaalt, krijgt u veel geld thuisbezorgd.


Online winkelen is veel gemakkelijker dan u zich had kunnen voorstellen. Het levert ook veel geweldige beloningen op. Dat gezegd hebbende, je moet bereid zijn om het goed te doen. Hopelijk kunnen de tips je helpen om slim te winkelen.

Comments