Verlaag kosten en moeite door ons online winkeladvies



Als u al een beetje online heeft gewinkeld, begrijpt u zeker enkele van de basisprincipes die ermee te maken hebben. U zult al snel meer vertrouwd raken met online winkelen.


Kijk online rond om de best mogelijke deal te vinden. Online winkelen kan het heel gemakkelijk maken om geweldige prijzen te vinden voor verschillende artikelen.


Geef nooit uw SSN op wanneer u online winkelt. Geen enkele site heeft dergelijke informatie nodig om u te verkopen om via hen te kopen. Ga snel weg van deze site en zoek een betrouwbare site.


Amazon Prime is misschien een goede optie voor degenen die vaak online winkelen. Dat scheelt u ook nog eens geld.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Winkel alleen via een internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Kijk zowel naar veilingsites als naar kortingssites voordat je een item koopt in een grote kistenwinkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen betere deals dan traditionele retailers. Je kunt veel geld besparen met heel weinig minpunten. Let goed op het retourbeleid van de website dat van kracht is. Dit kan verschillen, afhankelijk van waar u winkelt.


Registreer u bij elke winkel waar u regelmatig winkelt. U kunt e-mails ontvangen over speciale aanbiedingen voorafgaand aan het grote publiek.


Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u weet wat u krijgt.


Feestdagen kunnen groot zijn voor verkopen en deals, zelfs online. Sommige sites geven niet alleen korting, maar bieden ook gratis verzending op feestdagen.


Dit pictogram geeft aan dat de handelaar maatregelen heeft genomen om uw informatie te beveiligen.


Betaal nooit de volledige winkelprijs bij een online winkel! Winkeliers volgen vaak een vast schema om verschillende artikelen in de uitverkoop te zetten. Als je het goed doet, kun je vaak tien tot vijftig procent besparen op de volledige verkoopprijs. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Froogle is een website die u kunt gebruiken om te vergelijken, op deze manier kunt u het item dat u wilt kopen invoegen en heeft u niet veel dat het op verschillende sites kost. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Als ze niet de gewenste resultaten opleveren, kijk dan ergens anders.


Veel websites bieden kortingen; Controleer daarom hun aanbiedingenpagina's voordat u iets koopt. Zelfs alleen gratis verzending is een paar momenten waard.


Zorg ervoor dat u weet wat het retourbeleid van de winkel is voordat u besluit iets bij hen te kopen. U moet iets kopen en moeite hebben met het krijgen van een terugbetaling als dit het retourproces is voordat u een artikel koopt.


Bezoek onze online shop: goedkope kindersandalen


Als u een zoekmachine gebruikt om een ​​product te vinden, vindt u de beste leveranciers op de eerste pagina met zoekresultaten van Google. De winkels die op pagina twee staan, zijn waarschijnlijk veel minder betrouwbaar. Winkels waarmee u vertrouwd bent, zijn algemeen bekend en bieden mogelijk een hoog niveau van klantenservice.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo om specifiek te gebruiken voor uw online aankopen.


Voordat u uw bestelling invoert, moet u, als er een gebied is waar u een couponcode kunt invoeren, heel snel zoeken naar een in een ander browsertabblad. Er zijn veel kortingsbonnen voor u. Zoek op de naam van de site en kijk of u deze voor uw bestelling kunt gebruiken. Deze snelle en pijnloze procedure kan uw online aankopen vaak veel geld opleveren.


Koop alles in één keer om online het meeste geld te besparen. Als u bijvoorbeeld meer dan $ 25 per keer op Amazon uitgeeft, kost verzending u niet veel. Veel handelaars zien af ​​van de verzendkosten als u in dezelfde winkelsessie een bepaald bedrag koopt.


Probeer zo vroeg mogelijk te kopen om te kunnen besparen op verzendkosten. Als u niet gehaast bent, kunt u de goedkoopste verzendmethode gebruiken. Dat bespaart u hoge koerierskosten.


Maak een verlanglijstje met dingen die je later wilt kopen. Je kunt wachten met kopen totdat je verschillende dingen op je lijst hebt staan, en je kunt ook gemakkelijk de prijs bekijken, zodat je dingen kunt achterhalen die in de uitverkoop zijn.


Coupons hebben soms een kort tijdsbestek waarin ze kunnen worden gebruikt. Let goed op de vervaldatum om te voorkomen dat u een ongelooflijke deal mist.


Lees altijd het privacybeleid op een online website voordat u persoonlijke informatie weggeeft. Sommige detailhandelaren verkopen de informatie van hun klanten zelfs als een manier om hun inkomsten te verhogen. Als je geen ongewenste e-mail wilt of geen slachtoffer wilt worden, bekijk dan hun beleid.


Wanneer u begint met online winkelen, zult u zeker verrukt zijn van de koopjes en keuzes die u binnen handbereik hebt. Deze manier van winkelen wordt met de dag beter. Gebruik de informatie die u uit het bovenstaande artikel heeft geleerd om uw winkelervaring meer lonend te maken.

Comments